Code14

Co-creatie Software.

Software kansen in uw markt, bedrijf of proces, maar niet de kennis en middelen in huis dit zelf te benutten? Laten wij dan kijken of er mogelijkheden zijn om samen softwareproducten te ontwikkelen!

Co-creatie software met CODE14

Voordelen.

Bron van creativiteit, kennis en ervaring
Kosten efficiënt
Risicospreiding
Resultaat en Continuïteit
Geïnteresseerd?

Samen online verrassen.

De wereld wordt steeds technologischer, innovatie gaat steeds sneller en is ook meer disruptive. In deze snelle dynamische omgeving is het steeds moeilijker om de juiste keuzes te maken. Door middel van co-creatie kunnen wij onze werelden samenbrengen. Door samen softwareproducten te ontwikkelen die de markt waarin je opereert op de kop zet!

Vertrouwen.

Samen co-creëren vraagt een andere aanpak dan normaal zaken doen. Uiteraard moet er vertrouwen aan beide kanten zijn, dat is bij co-creatie zo, maar ook met normale business doen. Met co-creatie nemen alle betrokken partijen echter een risico en daarnaast moet iedereen geloven in het te ontwikkelen software product. Wij willen meer zijn dan een softwarelevarancier alleen, een partner zijn is de sleutel voor ons als CODE14. Co-creatie is voor ons de ultieme vorm van partnership en als hier een win-win scenario gecreëerd wordt, zijn er allemaal maar winnaars toch?


Roaders

Roaders is een voorbeeld van een co-creatie samen met Octopunt en Pultrum Transport Rijssen. Uit deze co-creatie zijn drie producten ontstaan: Roaders Drive, Roaders Coach en Roaders Repair. Je kunt hier meer inhoudelijk lezen over Roaders Drive. Het belangrijkste uitgangspunt van deze producten is dat markt en software bij elkaar kwam. Transport en software. Kennis van verschillende disciplines wordt gedeeld en gebundeld tot nieuwe creaties. Als software onderneming hadden wij dit ook nooit kunnen realiseren zonder inhoudelijke marktkennis, maar dit zijn wel trajecten die gaaf zijn en waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Roaders Mobiele app

Data Exchange

Data Exchange is een product dat transport van data mogelijk maakt op gestandaardiseerde wijze. Dit product is samenwerking met Dotweb Cloud ontwikkeld en wij maken middels dit platform alle koppelingen tussen externe systemen en Dotweb Cloud. Data Exchange is een technisch hoogstaand product, want het is mogelijk om op een visuele manier koppelingen te configureren, zonder dat je hiervoor een programmeur hoeft te zijn.

Data Exchange webapp

Samen online verrassen?

Adviesgesprek met CODE14

Adviesgesprek.

Op zoek naar een maatwerk oplossing voor je software vraagstuk? Of benieuwd naar de mogelijkheden waar je kunt verbeteren binnen je organisatie? Vraag hieronder een adviesgesprek aan.

Contact.

0548 549 980
info@code14.nl

Walstraat 17
7462 BA Rijssen