Maatwerk Software.

Alles wat wij ontwikkelen is op maat gemaakt. Zo kunnen wij oplossingen bedenken en maken die perfect bij uw proces of verwachting aansluiten. Wij willen alleen software ontwikkelen die past in een visie. Zonder plan heeft software ontwikkelen geen zin.

Co-creatie software met CODE14

Voordelen.

Flexibel in ontwikkeling
Snelle applicaties
Gebruiksvriendelijk
Geïnteresseerd?

Duurzame software.

CODE14 ontwikkelt volgens een sterk geloof in duurzame software. Dat begint met een plan: Waar staat de klant nu? Hoe ziet het applicatielandschap eruit? Wat willen jullie uitstralen? De organisatiestrategie bepaalt in die zin ook welke software er allemaal nodig is. Zonder strategie kan er niet effici├źnt ontwikkeld worden. Als je weet wat je wilt uitstralen, je weet hoe het landschap er uit ziet, kan je een gewenst landschap gaan schetsen. Welke systemen moeten er komen, welke doelen hebben deze systemen en passen die bij het overkoepelende doel?

Er zullen systemen zijn die je standaard kan aanschaffen voor bepaalde gaten in het landschap en er zullen systemen moeten komen die niet standaard zijn, die moeten ontwikkeld gaan worden.

Soorten producten.

We maken online belevingen door middel van creatieve ict-oplossingen die rendement opleveren. Van webapps tot aan websites en van API's tot aan mobiele apps.

Samen online verrassen?

Adviesgesprek met CODE14

Adviesgesprek.

Op zoek naar een maatwerk oplossing voor je software vraagstuk? Of benieuwd naar de mogelijkheden waar je kunt verbeteren binnen je organisatie? Vraag hieronder een adviesgesprek aan.

Contact.

0548 549 980
info@code14.nl

Walstraat 17
7462 BA Rijssen