Code14

Team as a service.

Behoefte aan capaciteit, continuïteit, extra kwaliteit of kennis? Maak gebruik van een ‘CODE14-Team’ as a Service.

Team as a Service bij CODE14

Voordelen.

Continuïteit
Continue capaciteit
Dedicated multidisciplinair team
Geïnteresseerd?

Back on track.

Development trajecten gaan niet altijd zoals verwacht. De kennis, capaciteit of de juiste mensen zijn niet aanwezig. Met een dedicated CODE14 team lossen wij dit op. Een team dat helpt een project weer back on track te krijgen, structuur aanbrengt op zowel code als architectuur niveau en indien nodig het huidige development team klaar stoomt om de innovatie weer zelf te leiden. Een CODE14 team kan zelfstandig opereren, maar ook uitstekend met een bestaand team.

Ons proces.

Het CODE14 team hanteert een agile projectmanagement methodiek, korte iteraties/sprints, focus op waarde (snel) businesswaarde creëren, een kleine scope, flexibiliteit in de ontwikkeling en elke 2 tot 4 weken werkende software! Per situatie wordt er gekeken welke agile methodiek het beste past. Scrum of Kanban, maar ons doel is om zo snel mogelijk software en waarde te leveren voor jouw organisatie!

Disciplines.

Een CODE14 team kan uit verschillende disciplines bestaan:

Product design

Product designers geven de software een herkenbaar uiterlijk en zorgen dat de processen perfect aansluiten bij de (eind)gebruikers. Software engineers zijn geen designers en het is onze ervaring om ze dit ook niet te laten doen. Een product designer onderdeel maken van het team is de reden om ervoor te zorgen dat gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd is. Hij of zij is verantwoordelijk voor een gebruiksvriendelijke interface, test dit bij de doelgroep door middel van een prototype en brengt waar nodig aanpassingen aan op basis van deze feedback. De product designer zorgt ervoor dat de op te leveren software past bij de (eind)gebruikers en daardoor makkelijker gebruikt wordt!

Product design CODE14

Frontend development

Frontend developers maken wat de product designer heeft bedacht. Zij zijn verantwoordelijk om alles tot op de pixel nauwkeurig uit te werken met de daarbijbehorende interacties! Van mobiel tot desktop, voor elke resolutie zorgen zij voor een maximale uitwerking van de gedachten van de product designer.

Backend development

De backend developers zorgen dat alle techniek onder de motorkap van het software product werkt. Van API’s tot geautomatiseerde processen. Onze developers zijn gespecialiseerd in PHP in combinatie met het Laravel Framework en geen enkele IT gerelateerde uitdaging is hen te gek.

Front-end en back-end development bij CODE14

Samen online verrassen?

Adviesgesprek met CODE14

Adviesgesprek.

Op zoek naar een maatwerk oplossing voor je software vraagstuk? Of benieuwd naar de mogelijkheden waar je kunt verbeteren binnen je organisatie? Vraag hieronder een adviesgesprek aan.

Contact.

0548 549 980
info@code14.nl

Walstraat 17
7462 BA Rijssen