Project

Instore Kids Corners

responsive design, front-end en back-end development

scroll to learn more about our process

Lets connect the dots

De nieuwe spreuk van IKC. Aan de hand van een geheel nieuwe IKC huisstijl zijn we begonnen met het opzetten van een functioneel ontwerp, wat zich door vertaalde in een nieuwe homepage. Samen met IKC hebben we geprobeerd de knopen aan elkaar te verbinden.
...

Focus op segmenten

IKC wil graag een focus op concepten. Producten zijn onderdeel van een concept en een concept is onderdeel van een marktsegment. Met deze gedachte is de website ingericht. Bezoekers moeten zo snel mogelijk “de trechter” in een komen bij een oplossing voor hun behoefte.
...

Design elementen

Kleuren – Sterckdesign heeft een brandboard voor IKC opgezet, waar een aantal kleuren aan verbonden zijn om dat gevoel maximaal te benutten. Dit kleurenpallet gold als basis voor de kleuren die op de website zijn toegepast.
...

Multi-language

IKC released in 14 verschillende talen hun website. Daar is in het CMS rekening mee gehouden. Daarnaast zijn er een aantal features in het CMS toegevoegd die het mogelijk maken om een taal volledig te klonen voor een nieuwe taal, waardoor afbeeldingen en dat soort zaken gelijk zijn.

Front-end development

Door middel van verschillende interactie elementen, wordt ook online een energiek en speels gevoel overgebracht naar de gebruiker. Een gevoel die perfect past bij Instore Kids Corners.
...

Winelist

Mobile app & responsive website

Presolid Home

Webapplicatie