Code14

Mobiele apps.

CODE14 ontwikkelt mobiele apps voor zowel iOS als Android. De mobiele apps kunnen zowel native als hybride ontwikkeld worden.

Mobiele apps - CODE14

Voordelen.

Praktische en efficiënte apps
Van ontwerp tot en met ontwikkeling
Apps met ultieme gebruikerservaring
Heb je een goed idee voor een app?
Deel je idee

Maatwerk apps: native en hybride

CODE14 ontwikkelt maatwerk native Android en iOS of Hybride oplossingen. Met een mobiele app kan er een ontzettend groot publiek aangeboord worden middels de Google Play Store en de Apple App Store. Dat biedt mogelijkheden: of je nu een nieuw social platform omtrent feesten wilt of een mobiele app om je medewerkers tooling te geven waarmee zij hun werk beter kunnen doen. Iedere mobiele app is een maatwerk app , want jij wilt natuurlijk ook dat de app exact voldoet aan jouw wensen en doelen. Natuurlijk moet je app ook de WOW-factor hebben: het moet prikkelen, aanzetten en lang meegaan!

Overal bereikbaar met mobiele apps

Bijna iedereen heeft tegenwoordig altijd en overal een mobiel bij zich. Een mobiele app is daarom dé perfecte oplossing als je de hele dag aanwezig wilt zijn en, niet geheel onbelangrijk, op het juiste moment aanwezig wilt zijn. Een mobiele app is zowel interessant voor B2B als B2C bedrijven. Er zijn namelijk heel verschillende ideeën voor apps te bedenken. Van fun game app tot verkopen van je product en van ritregistraties tot e-learning.

Het belangrijkste bij het ontwikkelen van een goede mobiele app is dat je de strategie in kaart hebt: Wat zijn je doelen, wie is je doelgroep en hoe ga je ervoor zorgen dat zij de app ook daadwerkelijk gaan gebruiken? Niemand wil namelijk iets ontwikkelen waar geen gebruik van wordt gemaakt en wat uiteindelijk weggegooid geld is..

Een goede voorbereiding is écht het halve werk, je gaat namelijk een investering doen en dus wil je dat het een hoge slagingskans heeft (en zelfs rendement oplevert).

Mogen wij jouw mobiele app ontwikkelen?

Wij worden graag geprikkeld door jouw vette ideëen voor een mobiele app. Samen pakken we een bak koffie, praten we over je idee, je bedrijf, je doelstelling en je future. Daag ons uit om voor jou de best passende app te ontwikkelen die futureproof is en rendement voor jou oplevert! Ready to get freshspired 😊?

Samen online verrassen?

Adviesgesprek met CODE14

Deel je app idee.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een mobiele app? Deel je idee met ons, dan kunnen we samen brainstormen!

Contact.

0548 549 980
info@code14.nl

Walstraat 17
7462 BA Rijssen