Code14

Specialist in consumenten en business apps.

Je hebt een goed idee voor een mobiele app en wilt innoveren in jouw branche en daarmee de koppositie pakken? Op basis van jouw wensen en eisen bedenken wij de mobiele oplossing met het meeste rendement.

kozijnshop webshop

Wat kost een app?

De prijs van een maatwerk app wordt bepaald door de eisen en wensen van de app en daarmee hoeveel uren programmeerwerk er nodig is. In dit artikel leggen we uit hoe de prijs van een app tot stand komt.

Hoe wordt een app gemaakt?

Een app ontwikkelen voor iOS, Android of allebei? Of een app die voor mobiel en desktop geschikt is? Er zijn diverse mogelijkheden, want een mobiele app kan zowel native als hybride zijn. Lees er hier meer over.

Mobiele consumenten en business apps

Investeringscalculator

De hoogte van de investering die je gaat doen is afhankelijk van een aantal factoren zoals o.a. de functionaliteiten van de app. Deze spelen een grote rol in het bepalen van de ontwikkelingskosten. Door middel van onze configurator kunnen wij vrijblijvend een schatting geven van de investering.

Bereken je investering

Ontwikkeling & kosten

Om een ontwikkelingstraject en kostenindicatie te kunnen voorleggen gaan we eerst met elkaar in gesprek. Uit dit vrijblijvende adviesgesprek gaan we jouw strategie, wensen en eisen bespreken. Vervolgens zetten wij dit om in functionaliteiten die de app nodig gaat hebben. De functionaliteiten van een app spelen een grote rol in het bepalen van de ontwikkelingskosten. Een functionaliteit kan namelijk eenvoudig te ontwikkelen zijn, maar het kan ook vrij complex (maatwerk) zijn.

Mobiele applicatielandschap Duurzaam en flexibel applicatielandschap
Deel je uitdaging met CODE14

Benieuwd of jouw idee haalbaar is?

Samen met jou sparren wij over de beste (mobiele) oplossingen voor jouw vraagstuk. Daarna kunnen wij aan de slag met een prototype op basis van jouw idee. Neem contact op met onze app experts voor een vrijblijvende kennismaking.

Deel je uitdaging Contact met een expert