Code14

Mobiele apps.

Altijd en overal online zijn met een native of hybride app voor de mobiele besturingssystemen iOS en Android.

kozijnshop webshop
Mobiele consumenten en business apps

Specialist in consumenten en business apps

Met een mobiele app kan er een ontzettend groot publiek aangeboord worden op ieder tijdstip van de dag. Bijna iedereen draagt namelijk de hele dag een mobiele telefoon bij zich. CODE14 bouwt consumenten apps zoals shops, festival timetables en nieuwsapps maar ook business apps zoals ritregistraties, administratie of projectmanagement. Op basis van de functionaliteiten, wensen en eisen kan er gekozen worden voor een mobiele native app of hybride app. Deze apps ontwikkelen wij o.a. voor de mobiele besturingssystemen iOS en Android.

Ontwikkeling & kosten

Om een ontwikkelingstraject en kostenindicatie te kunnen voorleggen gaan we eerst met elkaar in gesprek. Uit dit vrijblijvende adviesgesprek gaan we jouw strategie, wensen en eisen bespreken. Vervolgens zetten wij dit om in functionaliteiten die de app nodig gaat hebben. De functionaliteiten van een app spelen een grote rol in het bepalen van de ontwikkelingskosten. Een functionaliteit kan namelijk eenvoudig te ontwikkelen zijn, maar het kan ook vrij complex (maatwerk) zijn.

Mobiele applicatielandschap Duurzaam en flexibel applicatielandschap

Ritmanagementsysteem

Voor de transportbranche ontwikkelden wij Roaders Drive, een ritmanagementsysteem. Transporteurs werken met een dagelijks planning waarbij er vaak aan het einde van de werkdag de planning voor de volgende dag wordt doorgebeld of gemaild naar chauffeurs. Een tijdrovend geheel, vooral als er honderden chauffeurs aan het werk zijn. Roaders Drive haalt opdrachten op die gepland zijn en geven die weer in een mobiele app. De chauffeur krijgt zo een push notificatie van zijn planning voor de volgende dag

Daarnaast kan de chauffeur schades doorgeven in de app. Door middel van een foto wordt er op de werkplaats bepaald of de vrachtwagen de volgende dag wel zou kunnen rijden. Zo wordt voorkomen dat de planning een vrachtwagen in de planning zet die helemaal niet kan rijden.

Deel je idee Deel je idee
Roaders Drive iOS applicatie

Betere en snellere interne communicatie

Deel je uitdaging met CODE14

Benieuwd of jouw idee haalbaar is?

Samen met jou sparren wij over de beste (mobiele) oplossingen voor jouw vraagstuk. Daarna kunnen wij aan de slag met een prototype op basis van jouw idee. Neem contact op met onze app experts voor een vrijblijvende kennismaking.

Deel je uitdaging Contact met een expert