Over ons.

We bedenken frisse en creatieve ict-oplossingen die impact hebben en rendement opleveren. Van webapps tot aan websites en van API's tot aan mobiele apps.

CODE14 Cultuur

Onze cultuur.

CODE14 bestaat uit een mix van jong talent en ervaren specialisten met een gedeelde passie voor nieuwe technieken en innovatief product design. We bedenken frisse en creatieve ict-oplossingen die impact hebben en rendement opleveren.

Het is de plek waar klant, cultuur en passie voor digitale producten samenkomen en het belangrijkst zijn. We willen dat onze klanten op dezelfde manier genieten van het werken met ons, als wij genieten van het oplossen van de uitdagingen die zij ons brengen.

Fresh family of CODE14.

Als team zijn we van mening dat de kleinste dingen het grootste verschil kunnen maken. Of het nu gaat om code, content, design of prototypes, we steken energie in details omdat dat ons onderscheid met kwaliteit.

Argir Popov
Argir Popov.
Bram Wubs
Bram Wubs.
Geerten Pas
Geerten Pas.
Harm-Jan Hazelhorst
Harm-Jan Hazelhorst.
Pascal Bouwhuis
Pascal Bouwhuis.
Patrick Batenburg.
Ineke Klein Nagelvoort
Ineke Klein Nagelvoort.
Jelle Smeijers
Jelle Smeijers.
Jelmer de Vries
Jelmer de Vries.
Leon Kosters
Leon Kosters.
Maikel Oelen
Maikel Oelen.
Mark Kremer
Mark Kremer.
Mark Walet.
Mathijs Pluimers
Mathijs Pluimers.
Rick Kleinlugtenbelt
Rick Kleinlugtenbelt.
Rico Nijeboer
Rico Nijeboer.

Code.

Wij ontwikkelen onze producten door middel van duurzame en schaalbare code. Hierdoor kan code eenvoudig hergebruikt worden binnen de applicatie en kunnen deze applicaties snel en goed doorontwikkeld worden.

Gestandaardiseerde manier van werken.

Consistentie van een codebase is iets dat de manier van werken binnen CODE14 typeert. Iedereen programmeert op dezelfde manier. Daardoor weet je intuitief hoe een project werkt en wat waar gebeurt. Hierdoor is een ontwikkelaar sneller vertrouwt met een project. Dit resulteert in een fijnere manier van werken en een hogere kwaliteit!

Nieuwe technieken.

Door gebruik te maken van nieuwe technieken en diepgravende kennis van de technieken die wij gebruiken zijn wij in staat om hoogwaardige applicaties te maken. Regelmatig worden de randjes van de technieken op gezocht om te bereiken wat we willen bereiken.

Samen online verrassen?

Adviesgesprek met CODE14

Adviesgesprek.

Op zoek naar een maatwerk oplossing voor je software vraagstuk? Of benieuwd naar de mogelijkheden waar je kunt verbeteren binnen je organisatie? Vraag hieronder een adviesgesprek aan.

Contact.

0548 549 980
info@code14.nl

Noordermorssingel 22
7461 JN Rijssen