Code14

Software ontwikkeling.

Software ontwikkelen die naadloos aansluit bij strategie, doelstellingen en processen om zo rendement te kunnen opleveren.

kozijnshop webshop

Software ontwikkelen met rendement

Het ultieme uitgangspunt van software ontwikkeling is (meestal) het opleveren van rendement. Dat kan bijvoorbeeld doordat dure manuren vervangen worden, processen versimpeld en/of verkort worden of dure (menselijke) fouten uit het proces worden getackeld door de software.

Het ontwikkelen van maatwerk software begint altijd met een plan: Hoe werken de processen in de organisatie nu? Hoe zouden die processen moeten lopen als ze optimaal ingericht zouden zijn? Wat heb je daarvoor nodig? Hoe werk je daar naar toe? De organisatiestrategie bepaalt in die zin ook welke software nodig is. Zonder strategie kan er niet efficiënt ontwikkeld worden.

Gewenste situatie
Huidige situatie
Voorbeeld huidige en gewenste situatie

VWP Shortlease

VWP Shortlease is marktleider in shortlease van auto’s. Shortlease geeft het al aan, klanten zijn vaak snel op zoek naar een tijdelijke auto. Het proces van het aanvragen, daadwerkelijk leasen en retourneren van een auto moet dus snel en eenvoudig verlopen.

Met een team hebben wij voor VWP Shortlease de website gebouwd en deze volledig geïntegreerd met het door ons gebouwde maatwerk ERP systeem. Dit systeem is volledig gebouwd naar de wensen en processen van VWP Shortlease. Van het snel maken van offertes tot het uitleveren en retourneren van de auto: alles is volledig digitaal en geautomatiseerd.

Deel je uitdaging Deel je uitdaging
Configurator van Kozijnshop op laptop

Systeem voor dagelijkse werkzaamheden zonder belemmeringen

Deel je uitdaging met CODE14

Deel je uitdaging

Vanuit jouw strategie, doelstellingen of processen software ontwikkelen? Samen brainstormen over wat hoe we kunnen bijdragen aan flexibel en schaalbaar werken met het oog op toekomstige doelen? Deel dan je uitdaging met ons!

Deel je uitdaging Deel je uitdaging