Code14

Webapplicaties.

High performance webapplicaties die waarde toevoegen aan processen en interne kosten reduceren.

kozijnshop webshop

Webapplicatie vanuit strategie

De webapplicatie is o.a. geschikt voor het verbinden van interne systemen met de externe gebruiker. Je wilt de klant natuurlijk nooit toegang geven tot je interne (ERP) systemen. Echter, om een deel van het proces uit handen te geven aan de klant, heeft de klant data nodig uit deze systemen.

Door middel van een platform bovenop het ERP pakket kunnen we een online omgeving (webapplicatie) creƫren waar de klant kan inloggen. De klant kan zelf aan de knopjes zitten: hij kan via het online portaal zelf bijvoorbeeld offertes aanmaken door gegevens in te voeren om vervolgens ook digitaal deze offerte te accorderen.

Gewenste situatie
Huidige situatie
Voorbeeld huidige en gewenste situatie

TransHeroes

TransHeroes is een expediteur. Zij organiseren verzending en vervoer van goederen over de hele wereld. Door TransHeroes werden wij uitgedaagd om de klant zelf transport te gaan laten calculeren en te offreren.

Samen ontwikkelden wij een platform waarin de klant zelf aangeeft wanneer, waarheen en wat voor type transport hij nodig heeft. Daar rolt automatisch een offerte uit, die de klant digitaal kan accorderen. Deze offerte komt daarna intern rechtstreeks binnen op de afdeling planning.

Deel je uitdaging Deel je uitdaging
Configurator van Kozijnshop op laptop

Betere informatievoorziening voor de klant

Deel je uitdaging met CODE14

Deel je uitdaging

Aan de hand van jouw doelen een uniek platform ontwikkelen om het proces te verbeteren en kosten te reduceren? Samen brainstormen over de rol van webapplicaties daarbij? Deel dan je uitdaging met ons!

Deel je uitdaging Deel je uitdaging