Code14

Websites.

Een high performance website die jouw merk versterkt en je bedrijf online succesvol maakt.

kozijnshop webshop

Website vanuit strategie

Je wilt een nieuwe professionele website laten maken op basis van jouw specifieke wensen. Een uniek platform met koppelingen tussen al jouw softwaresystemen, op maat gemaakte componenten en functionaliteiten die jij nodig hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Samen kijken wij met jou naar de huidige situatie, wat jouw uitdaging is en waar je naartoe wilt in de toekomst. Wij ontwikkelen high performance platformen zodat jouw website samenwerkt met alle andere tools die je gebruikt.

Gewenste situatie
Huidige situatie
Voorbeeld huidige en gewenste situatie

Kozijnshop

Door Kozijnshop.nl, ontwikkelaar van kwalitatieve kozijnen, werden wij uitgedaagd om een online shop te ontwikkelen met daarin een simpele configurator om kozijnen naar wens samen te stellen. De webshop moest daarnaast meer bezoekers aantrekken en ook beter vindbaar zijn in de zoekmachine Google.

Hiervoor doorliepen wij diverse stappen om van de huidige situatie naar de gewenste situatie te gaan. Meer lezen over hoe wij dit project aanvlogen, wat de behaalde resultaten zijn en welke stappen jij kunt volgen om ook een succesvol en rendabel platform? Download dan hier de whitepaper over Kozijnshop.

Download de whitepaper Download de whitepaper
Configurator van Kozijnshop op laptop

250%
meer conversie

Deel je uitdaging met CODE14

Deel je uitdaging

Een uniek platform ontwikkelen met bijzondere functionaliteiten? Benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwikkelen van jouw high perfomance website? Deel je uitdaging met ons, dan kunnen we samen brainstormen!

Deel je uitdaging Deel je uitdaging