Code14

Websites.

Online onderscheiden, hoe doe je dat nu? Wat is het verschil tussen high performance website of een simpele niet geoptimaliseerde website? Voor een aantal bedrijven zijn deze vragen allicht niet relevant aangezien zij geen overtuigend geloof hebben in online, maar voor een aantal bedrijven zijn dit essentiële vragen.

Ontwikkelen van websites bij CODE14

Voordelen.

Snelheid
SEO-vriendelijk
Gebruiksvriendelijk
Geïnteresseerd?

High performance websites.

Als CODE14 focussen wij ons op high performance websites waar wij gebruiksvriendelijkheid en SEO-vriendelijk hoog in het vaandel dragen. Een “goede” (voor google) website moet op verschillende onderdelen bovengemiddeld goed zijn: content, gebruiksvriendelijkheid, techniek en backlinks. Als CODE14 kunnen wij op twee onderdelen bijspringen: techniek en gebruiksvriendelijk. Afhankelijk van de grootte van je organisatie is het een keuze om backlinking en content helemaal zelf te doen.

Zoals bij al onze diensten willen wij graag ontwikkelen vanuit een plan. Waar staan wij nu? Waar gaan wij naartoe? Hoe gaan wij die transformatie bereiken? Voor ons gevoel liggen er in ontzettend veel markten nog kansen. Aangezien er nog steeds zeer veel bedrijven zijn die niks met SEO doen en er daardoor nog een mooie online groeimarkt ligt voor bedrijven.

Wij willen graag helpen om die groeimarkt te betreden en te zorgen dat er een nummer 1 positie veroverd wordt en dat die wordt vastgehouden!

Samen online verrassen?

Adviesgesprek met CODE14

Adviesgesprek.

Op zoek naar een maatwerk oplossing voor je software vraagstuk? Of benieuwd naar de mogelijkheden waar je kunt verbeteren binnen je organisatie? Vraag hieronder een adviesgesprek aan.

Contact.

0548 549 980
info@code14.nl

Walstraat 17
7462 BA Rijssen