Je wilt een Android app laten maken

Wil je een Android app laten maken? De Android app ontwikkelaars van CODE14 nemen je graag mee in de wereld van Android.

In dit artikel vertellen zij meer over wat een Android app is, hoe wij deze ontwikkelen en wat de kosten zijn.

Een Android app, wat is dat?

Android is het mobiele besturingssysteem van Google voor smartphones, tablets en een heleboel andere producten. Het Android besturingssysteem is een open source-platform. Wat houdt dat in? In feite is het besturingssysteem voor iedereen aan te passen en te gebruiken. Een Android app maken zorgt er dan ook voor dat je app op vele apparaten zal werken zoals onder andere de producten van Samsung.

Android app in de Google Play Store krijgen

Nadat je de Android app hebt laten maken, moet deze natuurlijk gepubliceerd worden in de Google Play Store. Developers kunnen de Android app voor je indienen. Meestal is je app binnen zeer korte tijd online in de Google Play Store en kunnen gebruikers de app gaan downloaden. Zolang er geen bugs of virussen in je app zitten zal de Google Play Store niet moeilijk doen over het accepteren van je app.

Android apps laten maken

Je wilt zelf een Android app maken maar hebt geen verstand van programmeren? Dan raden wij je dit zeker niet aan. Een Android app maken is een complexe aangelegenheid. Wil je een goed werkende Android app, dan adviseren wij altijd om met een Android app ontwikkelaar om tafel te gaan. Hij of zij zal jou helpen met het ontwikkelen van jouw app idee en uiteraard ook na ontwikkeling de Android app laten opnemen in de Google Play Store.

Een Android app laten maken begint altijd bij een goed app idee. Check wel altijd even of je idee wel uniek is en niet al vaker bedacht en gemaakt is. Weet je zeker dat je een uniek app idee hebt? Dan is het tijd om een goede Android app ontwikkelaar te zoeken. Deze ontwikkelaar zal voor jou een app design ontwikkelen waarna programmeurs vervolgens dit omzetten in code. De Android app komt dan echt tot leven en gaat precies werken zoals jij dat bedacht had! Een Android app laten maken is (meestal) een dure en tijdrovende aangelegenheid. Daarom is het van belang dat je aan de voorzijde goed weet wat je wilt en of je app idee wel echt uniek genoeg is.

Wat kost een Android app?

We zeiden het al even: een Android app laten maken is een dure aangelegenheid. Maar wat kost een Android app nou eigenlijk? Ontwikkelaars gaan voor jou aan de slag en deze ontwikkelaars hanteren vaak hoge uurprijzen. Meestal liggen deze prijzen boven de 90 euro per uur. Een geheel eigen Android app laten maken is geen knip-en-plakwerk: alles wordt natuurlijk maatwerk voor jou app gemaakt. Precies daarom gaan er veel uren zitten in de ontwikkeling ervan.

De Android app draait natuurlijk alleen op apparaten met een Android besturingssysteem. De Apple producten, zoals iPhones en iPads, kunnen jouw app dus niet downloaden. Omdat iOS een ander besturingssysteem is, moet je een tweede app laten ontwikkelen.

CODE14 is Android app ontwikkelaar

CODE14 heeft een aantal gespecialiseerde Android app ontwikkelaars in huis. Zij zijn dagelijks bezig met het maken van Android apps en volgen naast het werk ook online cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de wereld van Android. Onze Android app ontwikkelaars gaan graag met jou (en jouw app idee) om tafel om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Neem jij contact met ons op? Dan zetten wij de koffie klaar!

Onze Smart Grow formule

Slimmer werken, sneller werken of uitdagender werk bieden? Lees in onze whitepaper meer ins & outs over de Smart Grow formule en bepaal welke oplossing jouw business gaat laten acceleren!