API-koppelingen.

Integraties en API’s zijn onderwerpen die waarschijnlijk het minst ongrijpbaar zijn voor niet technische personen. API’s zijn wellicht het meest belangrijke onderdeel van informatie bedrijven. Zonder API’s is het lastig om gegevens uit allerlei systemen om te zetten naar informatie.

CODE14 Cultuur

Voordelen.

Duurzaam applicatielandschap
Minder onderhoud
Business Intelligence
Meer automatisering
Geïnteresseerd?

Digitale transport hub.

API staat voor Application Programming Interface en is feitelijk gezien een communicatie laag. Het kan data ophalen uit systemen en distribueren naar andere systemen. Het beste is het te vergelijken als een transport hub. Vanuit allerlei kanalen haalt de hub data op, muteert deze en transporteert het verder naar de eindbestemming of slaat het op in het ‘data magazijn’. In bijna al onze oplossingen staat de API centraal. Het kloppend hart van de software oplossing.

In onze ervaring is dit onderdeel waar veel bedrijven moeite mee hebben. Met een uitgebreide API is het namelijk mogelijk om meerdere systemen met elkaar te koppelen in plaats van allerlei systemen los aan elkaar te koppelen waardoor je een spaghetti koppeling krijgt.

Ons doel is om bedrijven een duurzaam ICT landschap te geven. Daar is een API onmisbaar in, maar hoe kunnen bedrijven rekening houden met zo’n ongrijpbaar gedeelte? Dat is waar voor CODE14 een rol ligt. Wij willen graag met de klant op de strategische stoel zitten om langetermijn oplossingen te bedenken waarmee doelstellingen bereikt kunnen worden. Wij weten zeker dat een API daarin onmisbaar is!

Samen online verrassen?

Adviesgesprek met CODE14

Adviesgesprek.

Op zoek naar een maatwerk oplossing voor je software vraagstuk? Of benieuwd naar de mogelijkheden waar je kunt verbeteren binnen je organisatie? Vraag hieronder een adviesgesprek aan.

Contact.

0548 549 980
info@code14.nl

Noordermorssingel 22
7461 JN Rijssen