Code14

API Koppelingen.

Met een uitgebreide API meerdere systemen met elkaar koppelen met als uitkomst flexibel en wendbaar werken.

kozijnshop webshop

Applicatielandschap optimaliseren met een API

De API koppeling haalt data op uit systemen en distribueert deze naar andere systemen. Het beste is het te vergelijken als een transport hub. Vanuit allerlei kanalen haalt de hub data op, muteert deze en transporteert het verder naar de eindbestemming.

In bijna al onze oplossingen staat deze API centraal. Het is het kloppend hart van een applicatielandschap. Door het gebruik van een API kunnen diverse doelstellingen bereikt worden, zoals o.a.: het besparen van tijd en geld, meer efficiëntie, sneller kunnen opschalen en afschalen of minder menselijke (dure) fouten.

Gewenste situatie
Huidige situatie
Voorbeeld huidige en gewenste situatie

TransHeroes

TransHeroes organiseert en handelt in de verzending en het internationale vervoer van goederen. TransHeroes wilde een tool waarmee de klant zelf het transport kon calculeren om zo digitaal en direct een offerte te krijgen.

Om online calculeren mogelijk te maken moest er een koppeling zijn tussen de webapplicatie en het interne (Microsoft Dynamics NAV) systeem. Uit het interne systeem worden prijzen opgehaald zodat deze vervolgens getoond worden in de webapplicatie. Daarnaast worden de digitaal geaccordeerde offertes ook automatisch in het interne systeem geschoten.

Deel je uitdaging Deel je uitdaging
Configurator van Kozijnshop op laptop

Interne tijdsbesparing

Andere cases

HypotheekCompany webapplicatie op desktop

Software laten samenwerken met het Hypotheken Data Netwerk

Bekijk case
VWP Dashboard webapplicatie op desktop

Automatiseren van productieproces t.b.v. een productieorder

Case coming soon
VWP Dashboard webapplicatie op desktop

Ophalen en wegschrijven van orders om visueel plannen mogelijk te maken

Case coming soon
Deel je uitdaging met CODE14

Deel je uitdaging

Wij weten zeker dat een API in ieder strategisch IT plan onmisbaar is, maar laten dat graag aan je zien aan de hand van jouw doelen. Samen brainstormen over API koppelingen? Deel je uitdaging met ons, dan kunnen we samen brainstormen!

Deel je uitdaging Deel je uitdaging